Auto kopen Dronten

Een goede auto kopen in Dronten

Als u een auto wilt kopen in Dronten, wilt u natuurlijk zaken doen met een professioneel en betrouwbaar bedrijf. De auto moet goed functioneren en gebreken moeten voor de aanschaf gemeld worden. Niet ieder autobedrijf werkt op deze manier. Als u een auto wilt kopen is het dus belangrijk om een bedrijf op te zoeken die de klanttevredenheid wel hoog in het vaandel heeft staan. Heeft u weleens gehoord van van Oosterom Auto’s? Dit bedrijf weet wat klanttevredenheid is en hoe belangrijk het is om de klant goed te informeren. U als consument kunt daar van profiteren! Bent u op zoek naar een goede auto voor een scherpe prijs? Kies dan voor van Oosterom Auto’s.

Altijd een occasion die bij u past!

Bij van Oosterom Auto’s is er altijd wel een auto te vinden die bij u past. Kleine compacte auto’s, grote auto’s, lichte bedrijfswagens, u kunt ze allemaal vinden bij dit bedrijf. Daarnaast is er ook een grote diversiteit qua bouwjaar. Er zijn jonge auto’s van 2 of 3 jaar oud, maar ook oudere modellen die ouder dan 5 jaar zijn. Dankzij de grote diversiteit is er altijd wel een auto te vinden die voldoet aan uw wensen.

Auto kopen DrontenAangesloten bij de RDW

Een goede auto kopen in Dronten doet u natuurlijk bij een bedrijf dat aangesloten is bij de RDW. Voor van Oosterom Auto’s is dat zeker van toepassing. Het bedrijf is overigens niet alleen bij de RDW aangesloten. Ze doen ook zaken met de Nationale Auto Pas en de VWE (bureau voor voertuigdocumentatie- en informatie).

   Contact         Occasions