Occasions Lelystad

Ruim aanbod van occasions nabij Lelystad

Woont in de buurt van Lelystad of in de stad zelf en bent u op zoek naar een mooie occasion? Bij van Oosterom Auto’s kunt u uw hart ophalen! Breng een bezoek aan dit bedrijf als u op zoek bent naar een goede tweedehands auto. Er is altijd een ruim aanbod, voor ieder budget. Of u nu 1.500 euro te besteden heeft of 20.000 euro, bij van Oosterom Auto’s staat altijd wel een auto welke binnen uw budget past.

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid staat bij van Oosterom Auto’s hoog in het vaandel. Een goed advies, goede service en goede auto’s leiden tot een hoog klantcijfer. Steeds meer klanten kiezen voor de betrouwbaarheid en professionaliteit van dit bedrijf. Wilt u ook eens bekijken welke occasions nabij Lelystad wij hebben? U vindt het bedrijf aan de Koperweg 9 in Dronten. Ook als u in Lelystad woont is de garage goed bereikbaar. Zowel met de auto als met de trein kunt u dit autobedrijf bezoeken. Met beide vervoermiddelen doet u er maximaal 30 minuten over om bij van Oosterom Auto’s te komen.

Occasions LelystadGoed en duidelijk advies

Bij ons autobedrijf krijgt u altijd een duidelijk advies. Welke auto past het beste bij u? Op die vraag krijgt u een antwoord tijdens uw bezoek. Op basis van uw wensen krijgt u een aantal occasions te zien. U kunt vervolgens zelf bepalen welke auto u het meeste aanspreekt. Uiteraard krijgt u de tijd om er rustig over na te denken. Snel beslissen is absoluut niet nodig. Een goede en betaalbare occasion koopt u bij van Oosterom Auto’s!

   Contact         Occasions