Bedrijfswagen aanschaffen

Goedkope bedrijfswagen aanschaffen

Wilt u voor uw bedrijf een bedrijfswagen aanschaffen? Een bedrijfswagen koopt u uiteraard niet zomaar even. U wilt de zekerheid dat de bedrijfswagen die u koopt van een goede kwaliteit is. Misschien heeft u weleens gehoord van het autobedrijf van Oosterom Auto’s. Dit autobedrijf is gevestigd in Dronten en heeft verschillende occasions op voorraad. In de showroom van het bedrijf kunt u de bedrijfswagens bewonderen. Uiteraard vindt u er ook alle nuttige informatie over de auto’s, zoals het bouwjaar, model en kilometerstand.

Advies op maat

Bij van Oosterom Auto’s krijgt u advies op maat. De adviseur wil graag samen met u bekijken waar uw bedrijfsauto aan moet voldoen. Als dat besproken is kan de adviseur aangeven welke bedrijfswagens voldoen aan uw criteria. Er is altijd wel minimaal één bedrijfswagen te vinden die hier aan voldoet.

Bedrijfswagen aanschaffenBetaalbare bedrijfswagen

Als u een bedrijfswagen wilt kopen wilt u natuurlijk kunnen profiteren van marktconforme prijzen. Bij van Oosterom Auto’s is dat zeker het geval. Auto’s en bedrijfswagens die in de showroom staan zijn allemaal nagekeken. Op die manier heeft het bedrijf kunnen bepalen of de auto in orde is en wat deze waard is.

Bezoek de showroom

Wilt u ontdekken welke bedrijfswagens van Oosterom Auto’s voor u heeft staan? U vindt deze garage aan de Koperweg 9 in Dronten. Wilt u liever telefonisch contact voordat u de showroom bezoekt? Neem dan contact op via 06 – 40 97 14 03. Wij hopen dat u snel een passende bedrijfswagen zult vinden die voldoet aan uw wensen en eisen!

   Contact         Occasions